Seminar Co-Creatie en sociaal kapitaal

dinsdag, 03 november 2015
afbeelding co-creatiewiel dat uitgelegd wordt op de website www.cocreata.nl

Basis voor dit seminar is het onderzoek van Corry Ehlen naar innovatieprojecten tussen overheid, (beroeps)onderwijs en bedrijfsleven. Daaruit bleek onder andere dat onderling vertrouwen, collectieve expertise en gedurfde acties belangrijker zijn voor succes dan beheersmatig managen en controleren!

Co-Creatie-Wiel

Uit het onderzoek kwam het Co-Creatie-Wiel voort. Het is een praktisch instrument met 12 mechanismen waardoor onderwijs, bedrijfsleven en overheid samen succesvol kunnen innoveren.

Corry Ehlen en andere topexperts vertellen hier meer over tijdens het seminar ‘Co-Creatie en sociaal kapitaal’. Na 2 inleidingen over innovatie en het Co-Creatie-Wiel zijn er 3 parallelle workshops.

Wat biedt het seminar?

Het seminar verschaft:

  • up-to-date inzicht in de theorie en praktijk van co-creatie;
  • een presentatie van het Co-Creatie-Wiel als een veelbelovend instrument voor professionals, beleidmakers en managers bij innovatieprojecten;
  • topexperts die 3 workshops begeleiden over aspecten van een co-creatieve innovatiepraktijk.

Datum en tijd: dinsdag 3 november 2015 van 13.00 uur - 17.00 uur.
Plaats: Universiteit van Amsterdam, Roeterseiland Complex / Zaal REC - C.104, Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam.
Kosten:
Alleen seminar: € 80 per persoon, leden Kring Andragologie € 40.
Seminar + proefschrift: € 100 per persoon, leden Kring Andragologie € 60
U kunt bij aanmelding inschrijven op het proefschrift van Corry Ehlen ‘Co-Creation of Innovation: Investment with and in Social Capital’ tegen de gereduceerde prijs van € 20.

Organisatie: Dit seminar wordt georganiseerd door de Kring Andragologie van de Universiteit van Amsterdam: broedplaats voor geavanceerde veranderkunde in het sociale en economische domein. Meer weten? www.andragologie.eu.

> Aanmelden

Meer informatie en het programma vindt u in de flyer.

Download: 
BijlageGrootte
PDF icon 2015 eflyer seminar Co-Creatie-Wiel.pdf790.76 KB