Vakdag Ons Water

Provinciehuis Utrecht

Het feest van verandering, daar gaat de Vakdag Ons Water over op 31 maart 2020. Verandering verloopt niet altijd soepel. Maar het is een feest als het op een goede manier lukt.

Geheel in de stijl van het thema hebben wij ook iets veranderd aan de vakdag. We hebben onze krachten gebundeld met de Watertafel van DuurzaamDoor. Hierdoor kunnen we een nog breder programma aanbieden.

Verandering gaat vaak over gedrag. We hebben wetenschapsjournalist Mark Mieras gevraagd om ons te inspireren. Hij leert ons hoe we gedragsverandering kunnen stimuleren en hoe we zelf flexibeler worden om anderen te veranderen. Daarna zijn er drie rondes workshops. Dit jaar kun je kiezen uit 12 workshops.

Workshops

Tijdens het middagdeel zijn er docenten aardrijkskunde aanwezig, die voor een deel dezelfde workshops volgen met daarnaast een eigen bijscholingsprogramma. Hetty Klavers praat ons na de workshops kort bij over de stand van zaken van de Watertafel en legt ons een aantal stellingen voor. Tot slot legt Bastiaan Geleijnse van Fokke & Sukke onze vakdag op geheel eigen wijze onder de loep. We eindigen uiteraard met een borrel.

Hier lees je meer over de workshops en kun je je inschrijven. We hebben plek voor 200 deelnemers dus schrijf je snel in.

Deelname is gratis. We vragen je wel om je alleen aan te melden als je zeker weet dat je erbij kunt zijn. Kun je niet, meld je dan weer af. Dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plek.

Tot dinsdag 31 maart in het provinciehuis van Utrecht!

Programma en aanmelden