New World Campus van start in Den Haag

In oktober 2014 gaat de New World Campus van start in het voormalige Post- Cheque- en Girodienstgebouw in Den Haag. De eigenaar van het pand heeft de ambitie om samen met de New World Campus dit pand het meest duurzaam gerenoveerde gebouw van Nederland te maken.

De New World Campus zet een visie op een betere wereld om in vernieuwende modellen die helpen om de wereld voor iedereen leefbaar te maken. DuurzaamDoor is in gesprek met de initiatiefnemers, om mee te denken en om haar activiteiten mee te verbinden.

Businessmodellen met waarde voor economie en leefomgeving

De New World Campus inspireert mensen om slimme ideeën te vertalen naar business modellen die een blijvende impact creëren én waarde toevoegen voor de economie, voor de mensen en voor de omgeving waarin zij leven.

Flexibele ontmoetingsplek in Den Haag

De New World Campus is een fysieke plek in Nederland die plaats gaat bieden aan ondernemers, onderzoekers, professionals en investeerders. Het biedt ook ruimte aan startende ondernemers en joint ventures die behoefte hebben aan flexibele werkruimtes. De New World Campus wordt ook dé ontmoetingsplek plek voor mensen uit binnen- en buitenland, voor bijeenkomsten en brainstorm sessies. Een plek waar de kennis en ervaring van professionals wordt gekoppeld aan de nieuwsgierigheid en het talent van studenten en starters.

Het gebouw van de New World Campus bevindt zich op loopafstand van station Den Haag Hollands Spoor. Meer informatie: www.newworldcampus.nl