BlueCity Circulaire Economie Ondernemers

Inschrijven Duurzame Dinsdag 2020 nu mogelijk

Main content

De inschrijving voor de 22e editie van Duurzame Dinsdag is geopend. Heb jij een duurzaam, innoverend en onderscheidend idee of initiatief, dat een podium verdient in politiek Den Haag? Doe dan mee.

Op Duurzame Dinsdag worden vijf themaprijzen én een algemene Duurzame Dinsdag prijs uitgereikt. Behalve de themaprijzen, reikt de jury ook nog een sector overschrijdende prijs uit. Deze prijs is voor ideeën die gaan over alle of combinaties van de volgende thema's: voedsel, mobiliteit, energie, techniek, sociale innovatie, groen, circulaire economie of een ander duurzaam thema.

Maak kans op € 1000,- met een duurzaam idee

Hiermee wordt een van de ingediende initiatieven extra in het zonnetje gezet tijdens het evenement. Wil jij kans maken op de Duurzame Dinsdagprijs van € 1000,-? Dien dan je voorstel in voor 3 juni 2020. De uitreiking vindt plaats op 1 september in De Oude Zaal van de Tweede Kamer - in Den Haag.

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een dag waarop het kabinet de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst neemt met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Duurzame Dinsdag biedt alle soorten duurzame ideeën en initiatieven een podium. Van uitgewerkt businessplan tot een briljant duurzaam idee in het eigen huishouden, alles komt samen in de koffer.

Meer informatie hierover vind je op www.duurzamedinsdag.nl.