nationale parken

Mooc - Anders samenwerken door de Omgevingswet

06-06-2019 - 14:38

Main content

De Omgevingswet komt eraan. Dat betekent een andere manier van samenwerken. Zowel intern, met ketenpartners, als met de maatschappij. Ben jij al bewust bezig met communicatie in een samenwerking? Welke rol kies jij bij de start van een nieuwe opgave?

MOOC

Op 21 mei 2019  startte hierover een MOOC (Massive Online Open Course) met daarin 6 praktische voorbeelden. Deze tonen hoe er met de Omgevingswet een nieuwe vorm van samenwerken kan ontstaan. Het doel van de MOOC is het inspireren van een breed publiek om met de nieuwe mogelijkheden die de Omgevingswet brengt aan de slag te gaan. Het biedt ondersteuning om deze zelf praktisch toe te passen. Daarnaast brengt het een dialoog op gang over samenwerken binnen de nieuwe wet. Download en gebruik onze toolkit MOOC (pdf), terwijl je de MOOC (wwww.omooc.nl) bekijkt.

Deze MOOC is op 21 mei van start gegaan en is mogelijk gemaakt door A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Waterschappen, A&O-fonds Provincies en het programma Aan de Slag met de Omgevingswet. Bekijk hieronder de introductievideo.

Meer weten?

Het volgende inzicht verschijnt op 11 juni. Kijk op www.omooc.nl