Webinar - werkgevers

Webinar terugkijken - Impactondernemen: werkgeverschap

08-04-2021 - 15:01

Main content

Niet alleen op bedrijfsniveau is men bezig met het willen maken van impact, deze trend is ook zichtbaar aan de werknemers kant. Steeds meer vooral jonge mensen willen werk waarmee ze maatschappelijk een verschil kunnen maken. Wat zijn de ontwikkelingen binnen deze trend? Wat betekent dit voor werkgevers? Hoe vind en bind je jong talent aan je organisatie? Antwoorden op deze vragen en meer hoor je in het webinar Impactondernemen: werkgeverschap!

Bekijk de webinar terug

Kees Klomp van Thrive Institute, gaat  elke maand in gesprek met verschillende gasten over impact ondernemen. Tijdens de komende webinar vertelt Ester de Bruine oprichter van Loopbaanonderhoudsgroep, auteur en NRC columnist ons alles over deze trend vanuit haar jarenlange ervaring met het HR werkveld.

Chief innovation officer van Enactus Nancy Moorman belicht het perspectief van het aanstormend nieuwe talent, hoe kijkt nieuw talent naar hun toekomstige baan? Dit doet ze samen met hun partner Rabobank die als werkgever je meeneemt in hoe zij jong talent aan hun boeien en binden.

Dit is de zesde webinar over Impact Ondernemen, die Thrive Institute in samenwerking met RVO en DuurzaamDoor organiseert. Bekijk het overzicht van alle voorgaande webinars.