Werkcongres Groen is Poen

Werkcongres Groen is Poen

13-03-2019 - 15:34

Main content

Op het werkcongres Groen is Poen op 13 februari 2019 rekenden en tekenden 130 professionals en studenten uit de groene, grijze en rode sector samen aan een businesscase. Dit leidde tot verrassende inzichten en gaf energie.

Met nog tientallen belangstellenden op de wachtlijst, had de organisatie een actueel thema te pakken. Zoveel was vooraf duidelijk. En de kruisbestuiving tussen sectoren en leeftijden werkte inderdaad.

Stageplekken

Hogeschoolstudenten vanuit groen, bouw en vastgoed speelden samen met groenexperts en vastgoeddirecteuren het speciaal voor de bijeenkomst ontwikkelde spel. Stageplekken werden vastgelegd en vervolgafspraken ingepland.

Klantbeleving en rendement

Groene pleitbezorger Lodewijk Hoekstra van NLGreenlabel maakte kennis met Maurice Kuijten (directeur Van ’t Hof Rijnland vastgoedmanagement, penningmeester van Nevap en dagvoorzitter van Groen is Poen). Groenspecialisten weten nu wat cashflow inhoudt en vastgoedexploitanten zijn geïnspireerd over de mogelijkheden van groen om een bijdrage te leveren aan klantbeleving en rendement.

Groen is Poen is georganiseerd door NEVAP, Hogeschool Van Hall Larenstein, NL Greenlabel, Acquire Publishing, Provincie Zuid-Holland, Biind en DuurzaamDoor (RVO).

Meer weten?

Alleen maar winnaars bij Groen is Poen (complete verslag)