sociale innovatie subthema leren header
Futureproof community

Futureproof community

Main content

Samenwerken

Futureproof Community is het matchmaking platform voor ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden om hun duurzame ondernemersvragen op te lossen. Hier vind je uitdagingen, oplossingen, kennis, evenementen en een gemotiveerd netwerk van ondernemers.

Online platform

Futureproof.community is het online platform van MVO Nederland. Wij zijn een kennis en netwerkorganisatie die werkt aan verduurzaming van het Nederlandse bedrijfsleven. Onze kernthema’s zijn circulaire economie, klimaatneutraliteit, inclusief werken en eerlijke ketens. Voor Futureproof werken wij samen met diverse organisaties en overheden om duurzame ondernemersvragen op te lossen.

Waarvoor?

Met Futureproof nodigen wij ondernemers, doeners en denkers uit om mee te denken over uitdagingen: duurzame ondernemersvragen die we samen kunnen oplossen. Wij verzorgen de matchmaking door deze uitdagingen te delen en te zoeken naar de juiste oplossingen, kennis en community members. Lees hoe Futureproof.community werkt

Aan de slag!

Hier vind je uitdagingen van bedrijven en organisaties. Wij gaan op zoek naar slimme ideeën en samen werken we aan oplossingen. En we nodigen je van harte uit hetzelfde te doen en anderen bij jouw ideeën, projecten, evenementen en uitdagingen te betrekken!

Doe je ook mee?